Susanne PalludanEksam. psykoterapeut, cand.jur. 

Jeg er uddannet psykoterapeut i 2005. Grunduddannelsen var indenfor oplevelsesorienteret psykoterapi og er gennemført på et godkendt kvalitetsvurderet Institut.

I 2010-2011 er uddannelsen tillagt en 1-årig overbygning inden for eksistentiel psykoterapi.

Siden 2005 har jeg praktiseret som psykoterapeut.

Siden da bl.a. uddannet som hypnoterapeut og hypnotisør og  kursus i emotionsfokuseret parterapi.

Endelig er jeg uddannet som psykisk førstehjælper v/ Psykiatrifonden https://www.psykiatrifonden.dk/p1h/om-psykisk-foerstehjaelp.aspx,  og er endvidere uddannet kursusinstruktør til Psykiatrifondens psykisk førstehjælper-kurser.

 

Udover min terapeutiske baggrund har jeg en juridisk kandidatgrad – fra Københavns Universitet. 

Denne viden er god i forskellige situationer, fx i forbindelse med skilsmisseterapi, fordi jeg har en del erfaring, viden og kendskab til forskellige problemstillinger et menneske kan stå med. Jeg kan om nødvendigt bistå med andet end den rent psykoterapeutiske viden og kunnen.

Jeg tilfører løbende min psykoterapeutiske ekspertise med uddannelse, viden og erfaring, har supervision efter behov, og har desuden siden 2005 været tilknyttet en erfaren erfa-gruppe.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket kan betrygge dig i, at jeg opfylder samtlige krav et medlemskab i Psykoterapeutforeningen kræver. Desuden opsætter foreningen krav og regler, som jeg som psykoterapeut forpligter mig til at følge, for at du kan sikres det allerbedste terapeutiske forløb.

Jeg har fokus på gensidig tryghed og tillid til vi i fællesskab skal arbejde med at løse de problemer du kommer med, og at vi sammen når de mål, ønsker og behov du måtte have for indhold og resultat af din terapi.

Ring blot, hvis du har nogen spørgsmål eller er usikker på, hvad jeg kan gøre for dig og din situation.
Jeg træffes på telefon 40 40 70 22