En skilsmisse vil altid være en krise, for nogle mere kompliceret end for andre. ‘En ting, der gælder for alle er, at ens liv og hverdag med et bliver ændret. Spørgsmålet er derfor, hvordan vi bedst muligt kommer ud af skilsmissen?

Følelser som kaos, afmagt, handlingslammelse, chok, angst og andre modstridende følelser rammer os. I visse ægteskaber kan det dog også være en lettelse at få ordet skilsmisse sagt højt, særlig hvis ægteskabet har været problematisk over en årrække.

Nogen har taget en beslutning, der betyder, at din skilsmisse bliver sat i gang, uanset om du er klar til det eller ej.

Min skilsmisse efter mange års ægteskab var en af de oplevelser, man helst er foruden. Jeg blev usikker på min identitet, på skilsmissens konsekvenser, og hvad der ville ske fremadrettet. Èn ting var jeg sikker på: Mine børn skulle have det så godt som muligt. Alt andet kom i anden række, mig selv inklusiv.
Den beslutning betød, at der gik alt for lang tid, før jeg følte jeg fik et liv igen, og den ventetid var helt unødvendig. Havde jeg haft en ‘mig’ at støtte mig til, havde min nye tilværelse som alenemor haft en bedre start og hurtigere og bedre muligheder for at komme videre.

Jeg har – som du kan læse – selv været gennem en skilsmisse og ved, hvor meget det kræver.

Jeg har specialiseret mig i, hvad der sker med os, når vi skal gennem en skilsmisse, og hvordan vi undgår at hænge fast i problemerne længere tid end højst nødvendigt.

Udover og kombineret med selve psykoterapisamtalerne kan du pga min jurist baggrund også få sparring med mig, så du fx kan undgå at accelerere konflikter med din eks. – for konflikter vil der højst sandsynligt komme.

Måske sidder du fast følelsesmæssigt, måske er du vred, opgivende eller noget andet, men nu vil du videre med dit liv.

Den gode ting er, at der er lys forude 😃

Har du

• brug for hjælp til at håndtere din skilsmisse eller skilsmisseproblemer,
• er du parat til at tage kontrol over dit liv igen, og
• skal det ske uden at du skal i terapi i årevis
• så kontakt mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Kort og godt;  Jeg hjælper klienter, der er blevet skilt med at få tilværelsen til at fungere igen, få livet til at give mening og til at finde ro, glæde og styrke i sig selv.

Kontakt mig og aftal tid til en samtale, hvor vi kan søge at afdække dine aktuelle problemer og se, hvad der skal til, før du kan komme videre.

Lige nu tilbyder jeg den første samtale med 300 kr. rabat, hvis du kontakter mig hurtigt med en sms.
Dette tilbud vil kun være gældende i et begrænset antal og for en begrænset periode.

Er du klar til at komme videre med dit liv?  Måske er det din vej frem