Lavt selvværd

Lavt selvværd

tegning til lavt selvværd

Det er hårdt at skulle leve med et lavt selvværd, og ikke at kunne anerkende sig selv for alle de gode sider man har

Nogle af problematikkerne:

  • Man fokuserer  kun på de svage sider og glemmer de gode
  • Man stiller for høje krav; krav som er umulige at nå
  • Man slår måske sig selv i hovedet, når der er noget, man ikke gjorde godt nok efter din målestok
  • Man synes ikke, man er lige så god som alle andre

Måske handler problemet om noget helt andet; noget fra barndom, opvækst eller helt andre situationer. Måske sagde ens lærer, eller en man respekterede, at man var dum,  ikke duede til noget eller aldrig ville blive til noget. Een som man mente altid havde ret!

At føle sig mindre værd end andre er en følelse, som er hæmmende for alle, der kæmper med et lavt selvværd. 

Årsagen til man har fået lavt selvværd kan være mange. Det vigtige i budskabet er, at man rent faktisk kan ændre på det, hvis man vil, og det kan man få hjælp af mig til at håndtere.

Måske oplever man kun at være delvis tilstede, når man er i godt selskab eksempelvis med gode venner eller veninder. Tankerne kredser mere om alt mulig andet end det I netop  taler om, og det betyder man går glip af den gode og hyggelige snak jer imellem. Tanker om ikke at være lige så god som andre, ikke at kunne byde ind med noget interessant eller tanker om noget kun du kender følelsen af. 

Hvad tænker du om dig selv, og hvorfor tænker du mon sådan. Ud fra det du kan fortælle mig arbejder vi sammen på at ændre din selvværdsfølelse, så dine tanker bliver konstruktive og mere positive og vil forbedre din livsglæde og livssituation generelt.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at blive i stand til at se dig selv med andre øjne og fra en anden vinkel end du plejer, så vil du opleve at dit selvbillede hurtigt bliver meget bedre. For du fortjener det! 

Ring til mig eller send en sms på tlf. 4040 7022. Spørg, og jeg vil svare dig så godt jeg kan.