Lavt selvværd

 

Et lavt selvværd  gør ondt, fordi du ikke kan anerkende dig selv for alle dine gode værdier

Måske kender du flere problematikker:

  • Fokuserer du  kun på de svage sider og glemmer de gode
  • Stiller du for høje krav; krav som er umulige at nå
  • Slår du dig selv oven i hovedet, når der er noget, du ikke gjorde godt nok efter din målestok
  • Synes du ikke, at du er lige så god som andre

Måske handler dit problem om noget helt andet; noget fra din barndom eller nogle helt andre situationer. Måske sagde din lærer, eller en du respekterede, at du ikke duede til noget eller aldrig ville blive til noget. Een som du mente altid havde ret!

At føle sig dårligere eller mindre værd end andre er en følelse, som er hæmmende for alle , der kæmper med et lavt selvværd. 

Årsagen til, at netop du har et lavt selvværd kan være mange. Det vigtige i budskabet her er, at du kan ændre på det, og det kan du få hjælp til af mig.

Måske oplever du kun at være delvis tilstede, når du er i godt selskab eksempelvis med gode veninder. Dine tanker kredser mere om alt mulig andet end det I  netop  taler om, og det betyder, at du går glip af de gode og hyggelige snakke jer imellem. Tanker om ikke at være lige så god som andre, ikke at kunne byde ind med noget interessant eller tanker om noget kun du kender følelsen af. 

Hvad tænker du om dig selv, og hvorfor tænker du mon sådan. Ud fra det du fortæller mig arbejder vi sammen på at ændre din selvværdsfølelse, så dine tanker bliver konstruktive og forbedrer din livsglæde og din livssituation generelt.

Jeg kan hjælpe dig til at blive i stand til at se dig selv med andre øjne og fra en anden vinkel end du plejer, så vil du opleve at dit selvbillede hurtigt bliver skarpere og meget bedre. 

Ring eller send en sms til mig på tlf. 4040 7022. Jeg skal forsøge at besvare alle dine spørgsmål.