Parterapi 

Når et parforhold ikke fungerer, er det en god idé at søge hjælp, så problemerne kan løses for begges skyld.
Mangler tilliden mellem jer, eller er det blevet svært at tale sammen.

Har en af jer været utro, og skaber det utryghed, vrede, angst eller andet hos ægtefællen.

Hvordan tackler I det, får talt det ordentligt igennem, og hvordan kommer I videre uden at frygte for fremtiden.

Hvad kan hjælpe, når der er gået for meget hverdag i parforholdet.

At være “vokset fra hinanden”, og alt andet småt og stort, som gør parforholdet uharmonisk, vanskeligt, belastende, kan oftest løses. Ikke alle kriser i parforholdet behøver at ende med en skilsmisse, hvis I får hjælp til at tale problemerne igennem og finder gensidig forståelse ige.

Problemer kan ofte løses og parterapisamtaler bør altid være det første valg et par bør vælge, når det handler om parforhold, skilsmisse eller familieopbrud i det hele taget.

I er velkomne her i parterapi, hvor tryghed og ligeværdighed i samtalen mellem jer vægtes højt. Jeg vil støtte jer begge hver især og hjælpe med at få jeres partner til at forstå jeres behov, følelser og mening.

Hvis I allerede taler om skilsmisse

En skilsmisse er en voldsom, stor beslutning, som kræver mange overvejelser. I dag er det så nemt blot at udfylde en formular, bruge nemid x 2; og pif paf puf så er du skilt. 

MEN så nemt er det ikke følelsesmæssigt og skal heller ikke være det. Tænk bare på konsekvenserne for eksempelvis børn, familierne på begge sider, spørgsmål om boligen osv. listen er lang.

At træffe beslutning om at ville skilles bør være sidste løsning på et parforholds-problem og bør kun træffes, når I virkelig har tænkt og talt tingene grundigt igennem, gerne med en psykoterapeut som ‘mellemmand’, der kan hjælpe jer med at få sat ord på følelserne, så alle  muligheder for at redde jeres ægteskab er søgt og afprøvet med professionel hjælp. Vi går til en tandlæge, når vi har tandpine, vi lider ikke bare, og vi trækker ikke blot selv tanden ud foran spejlet. Samme respekt bør vi vise os selv og vores partner: At gå til en professionel for at få bistand, før du/I sætter underskriften på papiret. Det skylder I jer selv og jeres familie.

Måske vil den ene af jer skilles, medens den anden overhovedet ikke kan tænke i de baner. Måske er I uenige om, hvordan det skal foregå, om forældremyndighed, deleordninger og alt det meget konfronterende, der nødvendigvis skal tages stilling til forholdsvis hurtigt, når en skilsmisse er blevet til virkelighed.

Alt det og meget mere kan I få støtte og hjælp til at håndtere ved at kontakte mig på tlf.+45 4040 7022. Jeg vil gøre alt jeg kan for at hjælpe jer uanset om I vil blive sammen eller vil skilles.

Leder du efter en tid?