Søg parterapi, når forholdet knirker pga parforholdsproblemer

 

Parterapi ved parforholdsproblemer:

  • manglende tillid
  • manglende evne til at tale sammen eller andet, som giver daglige gnidninger
  • utroskab. Hvordan tackler I det og hvordan kommer I videre
  • når der er gået for meget hverdag i parforholdet
  • at være “vokset fra hinanden”, og alt andet småt og stort, som gør parforholdet uharmonisk, vanskeligt, belastende, måske pga økonomi, tøjvask, børneopdragelse eller alt det andet…

Hvis I taler om skilsmisse

En skilsmisse er en voldsom og stor beslutning, som kræver mange overvejelser. I dag er det blevet så nemt blot at udfylde en formular, bruge nemid x 2; og pif paf puf så er du skilt. Men så nemt er det ikke følelsesmæssigt og skal heller ikke være det. Tænk bare på konsekvenser for jeres eventuelle børn, familien i det hele taget, bolig osv. listen er lang.

At træffe beslutning om at skilles bør være sidste løsning på et parforholds-problem og bør kun træffes, når I virkelig har tænkt og talt tingene grundigt igennem og gerne også har opsøgt og talt med en psykoterapeut først, så muligheder for at redde ægteskabet er søgt og afprøvet med professionel hjælp. Vi går til en tandlæge, når vi har tandpine, vi lider ikke bare, og vi trækker ikke blot selv tanden ud foran spejlet.

Den samme respekt bør vi vise os selv og vores partner: At gå til en professionel for at få bistand, før du/I sætter underskriften på papiret. Det skylder I jer selv

Måske vil den ene af jer skilles, medens den anden slet ikke kan tænke i de baner. Måske er I uenige om, hvordan det skal foregå, om forældremyndighed, deleordninger og alt det meget konfronterende, der nødvendigvis må tages stilling til.

Alt det og meget mere kan I få støtte og hjælp til at håndtere hos parterapeuten

Du er altid velkommen til at  ringe på 40 40 70 22 eller sende en mail