psykoterapi priser 

 januar 29, 2024

af  Susanne Palludan

psykoterapi priser

priser psykoterapi

Overblik over psykoterapi priser i Danmark 2024

Her finder du et overblik over priserne på psykoterapi.

Psykoterapi pris

Prisen for en times psykoterapi varierer meget alt efter hvor og med hvem du skal have den med.

Gratis telefonisk afklarende samtale

Jeg tilbyder altid en gratis afklarende samtale, hvis klienten ønsker det. Samtalen vil som oftest ske pr. telefon. Jeg tilbyder den for at give dig mulighed for at fornemme, om det føles rigtigt og godt for dig at tale med mig, og jeg kan fornemme, om jeg mener jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

Du skriver bare til mig her, hvis du vil have en afklarende samtale

Det er vigtigt du føler dig tryg og har tillid til din psykoterapeut. Mit ønske og mål med mit arbejde er, at vi sammen gør det nødvendige, så du kan slippe tanker/problemer, der fylder for meget.

Enhver psykoterapeut behandler arbejder på sin egen personlige måde, og derfor skal du mærke efter, om det er et match for dig.

Jeg bliver så ærgerlig, hver gang jeg taler med klienter, eller potentielle klienter, der har opgivet at få noget ud af at gå i terapi, for det skyldes altid, at den terapeut, de har været hos, ikke har givet dem det rigtige.

Mit mål er, at vi sammen skal nå dit ønskeresultat, og det er grunden til jeg anbefaler et forløb. Både du og jeg bliver mere tilfredse og glade over vores fælles arbejdsindsats. Ønsker du at booke din samtale nu, kan du gøre det her

Hvad koster en time hos en psykoterapeut?

Prisen varierer meget mellem de enkelte psykoterapeuter. Den kan variere afhængig af psykoterapeutens erfaring, gode resultater og særlige speciale indenfor din problematik.

Psykoterapiprisen i København, Århus og Odense - kan være højere end i de mindre byer. Det kan der være mange forklaringer på.

I min optik handler det hele om, hvad du får ud af terapien. En billig terapeut uden den nødvendige kunnen, kan være dyr. Derfor er der endnu en grund til at bede om en afklarende samtale, så du kan tjekke, om du kan få den nødvendige hjælp.

I dag kan terapi gennemføres online, derfor er der ingen grund til kun at finde den nærmeste i dit område.

Standard 1-til-1 terapi session priser

Også kaldet individuel terapi - Prisen varierer som nævnt meget, men det vigtigste er, at du får det du har behov for.

Indenfor psykoterapi udbydere er der stor forskel på kvalitet, ligesom der også er forskel på kvaliteten imellem rundstykker fra en bager og en tankstation. Der er prisen heller ikke den samme.

Såfremt du køber et terapi forløb på 7 sessioner af 60 minutters varighed, kan du iøvrigt spare 2.450 kr. efter de nuværende priser.

Er du henvist fra egen læge over den offentlige sygesikring, kan vi tage en snak om prisen.

Min erfaring er, at et terapiforløb altid vil være det bedste for at komme i mål med årsagen til din terapi.

Prisen pr. Session i et forløb er sammenlignet med enkelt sessioner en del billigere, men har du kun brug for et par sessioner, er det også fint.

En enkelt terapi session kan bruges, når din problemstilling er mindre og kan afhjælpes ved nogle konkrete ændringer i din tænkning eller adfærd.

Se det om en gave til dig selv at få løst op for det, der hindrer dig i at have et godt liv og en rar hverdag.

Henvisning - Jeg tilbyder reduceret pris på individuel terapi, hvis du kommer med en henvisning fra din læge.

Psykoterapeuter er jo desværre ikke med i den offentlige rabatmulighed som psykologer er, men der arbejdes på, at vi kommer det til alles glæde. Her skal du ikke vente på en tid i mange måneder, for jeg sørger altid for at kunne tilbyde en terapistart hurtigst muligt.

Hvis du har en henvisning fra din læge, kan dit lokale område give dig et tilskud. Generelt er der en lang ventetid hos psykologer. Selv med referencer kan du opleve 2-3 måneders ventetid og nogle gange desværre længere.

Betaling Der betales via MobilePay eller kontant efter samtalen.

Hvis du betaler ved bankoverførsel, skal beløbet være modtaget før samtalen. Ved udeblivelse fra en aftalt session betales fuldt honorar.

Parterapi priser

Prisen er individuel fra terapeut til terapeut. Ofte vil en session have en varighed på 90 min., hvorfor det koster mere end en individuel samtale.

Du kan finde mine priser på denne side

Psykoterapi til reduceret priser

Nogle tilbyder lavere takst til personer med økonomiske begrænsninger. Normalt vil en rabat for studerende og pensionister ofte kunne tilbydes.

Gruppeterapi priser

Ved et gruppeterapi forløb vil disse sædvanligvis bestå af 6 personer. Prisen afhænger af antal af møder og disses varighed.

Leder du efter en tid?