Mit møde med Susanne. 

Efter 10 år med psykisk vold (alt som man kender fra det…nedvurderende kommentarer, ”silent treatment”, kontrol, trusler og magt), som man til slut ikke har kræfter til at bekæmpe, og faktisk det eneste man bruger sine kræfter på er at prøve at undgå at det ikke sker…desværre uden held.

Det har jeg oplevet/oplever af min mand, 5 år sammen og 5 som skilt, og en søn på 10 år, så faldt jeg over Susannes profil på nettet en dag når jeg var tæt på at give op og havde det også meget dårligt.

Kunne se at dette stoppede bare aldrig…hvordan jeg end prøvede på alle måder.

Processen varede et par måneder, i begyndelsen var jeg meget træt i hele forløbet, fordi Susanne fik mig at tage små step med at turde stå op for mig selv og lære at sige fra, og fremfor alt få tankemuller og angsten væk.

Det var tydeligt at han nu som ex. mand kunne mærke at jeg ændrede min adfærd, og den måde jeg ikke ”gav tilladelse” til at behandle mig som tidligere – jeg begyndte at sige pænt og præcis fra! Hvilket nogle måneder inden var ren utopi at tro at jeg ville turde.

Den måde vi havde vores samtaler, øvelser hvad jeg skulle sige eller agere når han startede næste psykiske spil mod mig, så kunne jeg pludseligt mærke at jeg ikke blev så bange, jeg turde, og sidst men ikke mindst så var jeg ikke påvirkede af den i flere dage i form af angst…

Rejsen er slet ikke nem eller slut her ( når man har barn sammen), men jeg har kommet en lang vej på min rejse væk fra at tillade nogen form af psykisk vold. Med Susanne var jeg altid tryg og med den måde hun hjulpet mig hele vejen. Også når det ikke gik som vi havde øvet og talt om, så jeg vidste hele tiden af hun var der for mig og klar til at hjælpe mig godt videre❤

Klient J

Susanne Palludan, Psykoterapeut

Flere udtalelser

Du er velkommen til at se flere udtalelser herunder

Leder du efter en tid?